Līdzīgi kā aksesuāri izdaiļo tērpu, tāpat mērces piešķir ēdienam īpašu garšu. Arī šajā maltītē nozīmīga loma ir pastas piedevām: kraukšķīgajiem sparģeļiem, balzamiko sviesta mērcei un pesto.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
paciņa pastas
300 g sparģeļu
1 tējkarote jūras sāls
rīvēts Parmas siers
Mērcei
200 ml balzametiķa mērces
apmēram 60 g sviesta
2 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote brūnā cukura
Pesto
liela sauja bazilika
100 g mandeļu
100 g lazdu riekstu
8 ķiploka daiviņas
100 g cietā siera
200 g olīveļļas
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!