Sālsūdenī izvāra nomizotus, gabalos sagrieztus kartupeļus, nokāš un samīca, sastampā biezenī. Ar blenderi to darīt nevar, iznāk staipīga putra. Siltajā biezenī iemaisa un izkausē 50 gramus sviesta, pielej pienu, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Sasmalcinātu sīpolu un sagrieztas sēnes pannā taukvielās īsu brīdi apcep, liek klāt sadrupinātu malto gaļu un maisot apcep arī to, iemaisa sāli, piparus un timiāna lapiņas.
Ietaukotā cepamveidnē ieklāj pusi kartupeļu biezeņa, virsū vienmērīgi izlīdzina malto gaļu ar sēnēm, un visu pārklāj ar atlikušo biezeni. Pārliek atlikušā sviesta piciņas, pārkaisa timiāna lapiņas, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes, līdz biezenis virspusē sāk zeltoties. Nedaudz padzesētu liek šķīvjos, klāt var pasniegt dārzeņu salātus.