Pagatavot pikantu piedevu gaļas ēdieniem, sieram vai zivij ir pavisam vienkārši. Šajā receptē lasi, kā top burkānu čatnijs ar dzērvenēm, kuru papildina čili pipara asums, kanēļa un krustnagliņu aromāts, apelsīna saldums.
Burkānu čatnijs ar dzērvenēm
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 1 litrs
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 20m
- Pagatavošana
- 30m
- Kopējais laiks
- 50m
- 2 vērtējumi
- 5/5
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨

















































































