Sarkano biešu un grūbu risoto ar zirnīšu biezeni recepte
Veģetārs, restorāna cienīgs ēdiens, kas nodrošinās ar visiem nepieciešamajiem vitamīniem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Biezenim
500 g saldētu zaļo zirnīšu
50 g saldā krējuma
kaltēta piparmētra
Piedevām
kazas siers "Labrīt!"
cidoniju sīrups
spinātu lapas
medus
sezama sēklu eļļa (var izmantot arī citu sēklu eļļu)
Risoto
200 g grūbu
2 bietes
100 g baltvīna
50 g saldā krējuma
1 sīpols
3-5 ķiploka daiviņas
kaltēts timiāns
olīveļļa
Bietes ar grūbām:
Biezenis ar piedevām:
Zirnīšus sālsūdenī vāra 5 minūtes (vārīšanās beigās var pievienot saldētus spinātus).
Kad viss uzvārījies, pievieno saldo krējumu un piparmētru. Piparmētra jāpievieno uzmanīgi, jo tai ir ļoti izteikta garša.
Visu sablendē un izkāš caur sietiņu.
Vispirms liek šķīvī biezeni, pievieno zaļos zirnīsus un parējās piedevas.
Sezama eļļu nedaudz uzpilina uz salātu lapām.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!