Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 09.03.2018
  • Tītara šķiņķa cepetis sinepju marinādē

    Marinēts putna cepetis recepte
    Marinēts putna cepetis recepte
    Vidēji liels putna cepetis, ko šķērēt un lietot salātu vai dārzeņu sautējumu papildināšanai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    2 vērtējumi
    2.5/5

    Tītara šķiņķi sabaksta ar burkāniem un ķiplokiem, pusstundu marinē ar ūdeni atšķaidītas sojas mērces un sinepju maisījumā. Cep stundu 160 grādos.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk