Nedaudz padzesēta, gabalos sagriezta strūdele ir sātīga un garšīga, laba alternatīva sautētiem kāpostiem. Strūdele ir ēdama arī auksta, tādēļ ērti paņemama līdzi ziemas pārgājienos. Folijā ietītu to ugunskurā var arī uzsildīt.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
200 g miltu
1 ola
1/2 tējkarotes sāls
1 tējkarote etiķa
2 ēdamkarotes olīveļļas
kausētais siers pārsmērēšanai
Pildījumam
600 g skābētu kāpostu
1 sīpols
150 g kūpināta bekona
150 g skābā krējuma
saišķītis pētersīļu
sāls, pipari, cukurs
2 ēdamkarotes augu eļļas
1 olas dzeltenums
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!