• Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē

    Gaļas ēdieni
    19. decembris, 2017
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē
    Skābētu kāpostu strūdele latviešu gaumē
    Nedaudz padzesēta, gabalos sagriezta strūdele ir sātīga un garšīga, laba alternatīva sautētiem kāpostiem. Strūdele ir ēdama arī auksta, tādēļ ērti paņemama līdzi ziemas pārgājienos. Folijā ietītu to ugunskurā var arī uzsildīt.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē