Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 26.05.2020
  • Risoto ar vistas buljonu un lasi

    IEVAS Receptes
    Risoto ar vistas buljonu un lasi
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Risoto ar vistas buljonu un lasi
    Risoto ir Ziemeļitālijas virtuves ikona jau no tālajiem viduslaikiem, kad Itālija iepazina īso graudu rīsus un to audzēšanas metodes. Gatavošanas procesā tie absorbē izmantotā šķidruma aromātu un izdala cieti, iegūstot risoto raksturīgo zīdainā krēmīguma konsistenci.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk