• Risoto ar vistas buljonu un lasi

    Soli pa solim
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    26. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Risoto ar vistas buljonu un lasi
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Risoto ar vistas buljonu un lasi
    Risoto ir Ziemeļitālijas virtuves ikona jau no tālajiem viduslaikiem, kad Itālija iepazina īso graudu rīsus un to audzēšanas metodes. Gatavošanas procesā tie absorbē izmantotā šķidruma aromātu un izdala cieti, iegūstot risoto raksturīgo zīdainā krēmīguma konsistenci.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē