Uzgrilēt lielisku, sulīgu vistiņu var ne vien karstā vasaras dienā, bet arī ziemas brīvdienās! Ogļu un gaļas smarža un malks kāda sildoša dzēriena – un diena būs pārvērtusies piedzīvojumā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
vistas šķiņķīši un stilbiņi
garšvielu maisījums gaļai
karijs
sausā adžika
galda etiķis
majonēze
sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!