Visas pavasara zaļās lapiņas ievāc vēl pavisam jaunas, kamēr tās ir mīkstas.
Pieneņu lapiņas var lietot ar visiem ziedpumpuriem. Lai noņemtu nelielo rūgtumu, tās brīdi patur sālsūdenī. Zaļumus var atraut no rūgtenās kāta stīgas.
Dzelošās jauno nātru lapiņas pārlej ar verdošu ūdeni un noplaucē.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!