Ķirbi ne vienmēr ir termiski jāapstrādā, jo mūsu organisms to viegli pārstrādā. Ķirbja maigo, nedaudz saldeno garšu vari izbaudīt šajos svaigajos salātos.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
300 g nomizota un iztīrīta ķirbja
2 apelsīni
100 g žāvētu dzērveņu
60 g ķirbja sēklu
puscitrona sula
šķipsniņa sāls
1 tējkarote medus, agaves vai kļavu sīrupa
2 ēdamkarotes olīveļļas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!