Gardajam desertam zemenes būs pa vidu – virs auzu pārslām un zem smaržīgās, apbrūnējušās biezpiena kārtas.
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
3 ēdamkarotes (ar kaudzi) auzu pārslu
500 g zemeņu (lai mazāk sulotos, vēlams tās likt veselas - tam labi derēs dārza vai meža ogas)
150 g vājpiena biezpiena
2 olas
15 g citrona sulas
15 g ķiršu sulas
stēvija vai parastais cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!