Ja šo zupu ēdīs arī bērni, tad baltvīna vietā var pievienot ābolu vai svaigi spiestu apelsīnu sulu. Lai zemeņu zupa būtu perfekta, tā kārtīgi jāatdzesē.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
0,5 kg zemeņu
125 ml baltvīna (vai kādas sulas)
4 tējkarotes cukura
1 tējkarote svaigi norīvētas citrona miziņas
svaigi spiesta sula no 1/2 citrona
100 g krējuma ( saldais un skābais krējums 1:1)
2 ēdamkarotes apelsīnu liķiera
svaiga piparmētra vai melisa dekorēsanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!