Ogu groziņš ar biezpiena krēmu un jogurta putām recepte
Latvijas lielākais gardums- vasaras saules lutinātās ogas un augļi. Tikai neliels pieskāriens, un var uzburt fantastiskus un veselīgus desertus.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
200 g smilšu mīklas
meža zemenes (to vietā izmantojamas arī citas ogas, piemēram, dārzā augošās mēnešzemenes)
Biezpiena masai
150 g biezpiena (9%)
50 g pūdercukura
80 g saldā krējuma
1 pamatīga ēdamkarote auzu pārslu
1 ēdamkarote brūnā cukura
Jogurta putām
100 ml bezpiedevu jogurta (derēs arī zemeņu jogurts)
dažas lobītas, smalki sakapātas pistācijas
1 ēdamkarote pūdercukura
Želejai
50 g ūdens
50 g cukura
2 plāksnītes želatīna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!