Ogas var arī blendēt neatkausētas, tad iegūsi vēsu desertu, kas būs ideāls karstām vasaras dienām.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
500 g dažādas svaigas vai saldētas ogas pēc patikas + veselas ogas greznošanai
4 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes ruma
Krēmam
360 - 400 g biezpiena
200 g saldā krējuma
1/2 citrona miziņa un sula
2 ēdamkarotes cukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!