Zemeņu ražas laikā ir vērts sasaldēt zemenes, lai vēlāk varētu pagatavot neaizmirstami gardu saldējumu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
400 g saldā krējuma
5 olu dzeltenumi
2 ēdamkarotes cukura
2 tējkarotes vaniļas cukura
400 g ar cukuru sablendētu zemeņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!