Maigs biezpiena krēms ar magoņu kraukšķi. Lieliska un ātri pagatavojama uzkoda, ar ko cienāt negaidīti ieradušos viesus. Pamēģini arī sāļo variantu, pievienojot saldinātāja vietā sāli.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
200 g jāņogu un upeņu
200 g sausa biezpiena
100 g jogurta vai krējums
1 ēdamkarote magoņu
2 ēdamkarotes saldinātāja
8 plānās vafeles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!