Lieliska saldā uzkoda, kurai zāvētās dzērvenes, kanēlis un rieksti, piešķir īpašu svētku aromātu.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
Mīklai
150 g mīksta sviesta
150 g rupju kviešu miltu
100 g auzu miltu
4 ēdamkarotes cukura
1/2 olas
Pildījumam
500 g Ricotta siera
2 olas
40 g sviesta
150 g brūnā cukura
50 g ciedru riekstu (to vietā var ņemt valriekstus)
50 g žāvētu dzērveņu
1 tējkarote kanēlis
1 citrona miziņa
100 ml salda vīna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!