Aristokrātiska seno laiku recepte – Pēterburgas olu krēms
SAGLABĀ RAKSTU
DALĪTIES
02.03.2021
Ievas Virtuve
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Pēterburgas olu krēms
Šī recepte nākusi no 1915. gadā Briselē publicētās «Beļģu pavārgrāmatas». Maigs, delikāts un patiesībā tik viegli pagatavojams deserts.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
8 olas
8 ēdamkarotes cukura
1 citrons
200 g ruma
5 tējkarotes želatīna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!