Aunazirņi jeb turku zirņi ir veselīgāka izvēle, ja grib pagatavot kādu vienkāršu uzkodu brīvdienu vakaram. Garšvielas vari variēt pēc savas gaumes un patikšanas.
Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
1st 20m
Sastāvdaļas:
1 kārba (400 ml) turku zirņu, ūdens noliets, zirņi noskaloti tekošā ūdenī
1 ēdamkarote eļļas
pustējkarote jūras sāls
2 tējkarotes ķiploku pulvera
1 tējkarote maltu ķimeņu
1 tējkarote kaltētu pētersīļu un diļļu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!