Spinātu, turku zirņu sautējums indiešu gaumē recepte
Garšvielās cepti, aromātiski un ļoti veselīgi indiešu karstie salāti ar blanšētiem tomātiem un zirnīšiem. Jā, šeit ir paredzēts 1 kg spinātu, bet vari sākt ar mazumiņu, un drīzi vien pamanīsi, cik ļoti tie saruks.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
450 g turku zirņu
1 kg svaigu spinātu
400 g svaigu tomātu (tie jānoplaucē un jānoņem miza)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!