Liellopa gaļas gulašs ar skābētiem kāpostiem recepte
Supersātīga un mīksta gaļa ar kāpostiem un papriku, kas būs tieši laikā, lai kurā sezonā gatavota.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
4 sīpoli
2 ķiploka daiviņas
750 g liellopa gaļas bez kaula
3 ēdamkarotes eļļas
tējkarote paprikas pulvera
tējkarote ķimeņu
4 ēdamkarotes tomātu biezeņa
2 sarkanās paprikas
800 g skābētu kāpostu
125 g skābā krējuma
sāls, malti melnie pipari
cukurs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!