Ingvera eļļā sautēti dārzeņi ar Indijas riekstiem recepte
Šādus dārzeņus mēdz apzīmēt ar "Sabdži". Šoreiz tos sautējam ingvera aromatizētā eļļā, pārlejam ar saldo krējumu un pasutinām ar Indijas riekstiem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
400 g tomātu
1 brokolis
saldais krējums
200 g paprikas
400 g kraukšķīgo, mazo burkāniņu
100 g ingvera saknes
100 g Indijas riekstu
1/2 kāpostgalvas
300 g cukīni
diļļu saišķītis
nedaudz olīveļļas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!