- Katlā ar biezu dibenu sakarsētā eļļā nelielā karstumā apmaisot cep sasmalcināta sīpola gabaliņus mīkstus.
- Pievieno malto gaļu, sadrupinot to, un apmaisot cep, līdz tā vairs nav sarkanīgā krāsā, bet pelēki brūna.
- Liek klāt noskalotas pupiņas, konservēto kukurūzu un tomātus ar visu sulu, pielej 2 glāzes ūdens.
- Pievieno arī tako garšvielas, uzvāra un 5 minūtes vēl pavāra.
- Pēc garšas iemaisa sāli un piparus.
- Ja zupa šķiet pārāk bieza, tai var pievienot vēl nedaudz uzvārīta ūdens.
- Pasniedzot zupai pārkaisa sagrieztus sīpollociņus, pēc patikas zupai var pievienot skābo krējumu.
Biezā tako zupa
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 30m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































