Recepte no 8 naži un gardēdis otrās epizodes, kurā septiņi Latvijā populāru restorānu vadītāji devās pie viena brīnišķīga, radoša naža – Ērika Dreibanta, kurš ir viens no Restorāns 3 īpašniekiem.
Sarežģītība
Augsta
Izmaksas
Augstas
Sastāvdaļas:
200 g zemeņu
120 g melleņu
120 g zemeņu ievārījums
200 g zemeņu saldējums
300 ml piena
1 gab vaniļas pāksts
cukurs
zaķskābenes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!