Vienkāršā un garšīgā ābolu un biezpiena plātsmaize
SAGLABĀ RAKSTU
DALĪTIES
22.09.2023
Ievas Virtuve
Foto: Izdevniecības arhīva foto
Ābolu un biezpiena plātsmaize
Ātri pagatavojama, garda plātsmaize brīvdienu noskaņai. Tirgos patlaban ir brūkleņu bums – droši pievieno kādu sauju arī plātsmaizei!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
9 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
4 olas
pusglāze cukura
1 tējkarote sodas
1 tējkarote citronskābes
200 g biezpiena
4 āboli
vaniļas cukurs
8 ēdamkarotes miltu ( daļu var aizstāt ar auzu vai četrgraudu pārslām )
Dekorēšanai
krējums + cukurs + ola ( ja vēlas garšīgāku virsiņu)
kanēlis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!