Cepti sīpoli iederīgi ne tikai hotdogos, bet praktiski ar jebkuru ēdienu – salātiem un zupām, krēmīgiem sacepumiem vai biezeņiem, brokastu olām, sakņu sautējumiem, štovētiem kāpostiem, makaronu ēdieniem un tamlīdzīgi. Ceptus sīpolus ir viegli pagatavot, tos ir ērti uzglabāt, un tie vienmēr noderēs!
Pie darba!
Padomi
- Vislabāk derēs baltie saldie sīpoli.
- Griešanai vislabāk izmantot mandolīnu – šķēles izdosies plānas un vienmērīgas.
- Ūdeni sīpoliem pievieno, lai ciešāk turētos miltu un cietes kažociņš.
- Ja gadījies pieliet par daudz ūdens, pievieno vairāk miltu un cietes maisījuma.
- Cepšanās laikā sīpolus nemaisa (vai viegli apmaisa vienu reizi, ja izskatās, ka visi sīpoli necepas vienmērīgi).
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































