Saldējums ir ļoti svaigs, ar izteiktu zemeņu garšu, taču nekādā gadījumā nav skābs. Tas neatstāj taukainu plēvīti uz mēles, diezgan ātri kūst un kļūst vēl garšīgāks. Tas iemieso tik vasarīgu sajūtu, ka no laimes var palikt stīvs. Ideālā variantā to būtu jāpasniedz ar kausētu balto šokolādi, svaigām zemenēm un piparmētru lapiņām. Saldējums būs neatvairāmā, intensīvi rozā krāsā, kuras dēļ vien jaunākie ģimenes locekļi būs gatavi izēsties cauri bļodai kā izsalkuši tārpiņi cauri ābolam.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
500 g saldu dārza zemeņu
125 g pūdercukura
sula no viena laima
150 g saldā krējuma
150 g grieķu jogurta bez piedevām
paciņa vaniļas cukura (20g)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!