Recepte ir vienkārša, bet nāksies nedaudz papūlēties, saveļot bumbiņas un pēc tam tās izmērcējot. Gatavojot rudzu maizes trifeles, ierēķini laiku to noturēšanai ledusskapī. Bet pūliņi būs tā vērti! Cel svētku galdā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
150 g rudzu maizes mīkstuma
150 g žāvētu ogu un augļu (plūmes, aprikozes, dzērvenes, rozīnes)
100 g žāvētu dzērveņu
50 g brūnā cukura
1 ēdamkarote brūnā sīrupa (biešu vai cukura sīrups)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).