Uramaki suši

Suši
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
7. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Lai pagatavotu gardu suši, galvenais ir pareizi pagatavot rīsus, visus pārējo atliek vien satīt iekšā. Tas nav sarežģīti, izmēģini!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Su­ši ga­ta­vo­ša­nai ne­pie­cie­šams:

  • bam­bu­sa pa­klā­jiņš, ar ku­ra pa­lī­dzī­bu sa­rul­lē su­ši rul­lī­šus;
  • kal­tē­tas jū­ras­zā­les la­pas Sus­hi No­ri;
  • spe­ci­ālie su­ši rī­si;
  • rī­su eti­ķis;
  • se­za­ma sēk­las;
  • so­jas mēr­ce;
  • Wasabi past­a (ļo­ti asi Ja­pā­nas mār­rut­ki);
  • su­ši in­gvers.

Bez pē­dē­jiem di­viem var iz­tikt.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+