Pesto mērce latviešu gaumē

Piedevas
29. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pesto mērce latviešu gaumē recepte
Pesto mērce latviešu gaumē ir svaiga, ļoti aromātiska un pikanta piedeva, ko vari ziest uz maizes, pievienot ceptai gaļas šķēlei, iemaisīt vārītos makaronos vai kartupeļos. Recepte vienkārša, paskaidrota soli pa solim.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

 

Padomi

Eļļu lej tik daudz, lai mērcei ir bieza krējuma konsistence. Tad to ērti varēs pārziest arī sviestmaizei.

Pesto mērcei var izmantot arī upeņu pumpurus un jaunos egļu dzinumus. Tos liek vai nu vienu, vai otru, jo abiem ir ļoti spēcīga smarža.

Mērci noteikti var bagātināt ar pirmajiem pavasara zaļumiem: gārsu, nātru un pieneņu lapiņām, ko noplaucē ar karstu ūdeni, lai nav asas un rūgtas.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs