Pesto mērce latviešu gaumē

Piedevas
29. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pesto mērce latviešu gaumē recepte
Pesto mērce latviešu gaumē recepte
Pesto mērce latviešu gaumē ir svaiga, ļoti aromātiska un pikanta piedeva, ko vari ziest uz maizes, pievienot ceptai gaļas šķēlei, iemaisīt vārītos makaronos vai kartupeļos. Recepte vienkārša, paskaidrota soli pa solim.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

 

Padomi

Eļļu lej tik daudz, lai mērcei ir bieza krējuma konsistence. Tad to ērti varēs pārziest arī sviestmaizei.

Pesto mērcei var izmantot arī upeņu pumpurus un jaunos egļu dzinumus. Tos liek vai nu vienu, vai otru, jo abiem ir ļoti spēcīga smarža.

Mērci noteikti var bagātināt ar pirmajiem pavasara zaļumiem: gārsu, nātru un pieneņu lapiņām, ko noplaucē ar karstu ūdeni, lai nav asas un rūgtas.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+