• Šobrīd

    weather img

    Rīga +13°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Siera karbonāde ar sēklu un riekstu garoziņu

    Garšu karnevāls
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    14. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Pievienojot ēdieniem sēkliņas, varam ne vien mazināt vitamīnu trūkumu organismā, bet arī atklāt jaunas garšas nianses jau zināmiem ēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas

    PADOMI!

    • Karsējot pannu, uz tās palaikam no tējkarotes uzpilina ūdeni. Kad eļļa sāk sprakšķēt, panna ir pietiekami uzkarsusi, lai uz tās ceptu siera karbonādi.
    • Der tikai liesie sieri. Siers ar augstu tauku saturu uz pannas izkūst.
    • Ja garšo ķimenes, lielisku “karbonādi” var izcept arī no veikalos nopērkamā Jāņu siera.
    • “Karbonāde” jācep ne ilgāk kā 2–3 minūtes, citādi sēkliņas pārcepsies un zaudēs garšu.
    • Šī “karbonāde” labi garšo gan karsta, gan auksta.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+