• Šobrīd

    weather img

    Rīga +23°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Ķirbja maize ar krēmsiera pildījumu

    Ķirbji
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    13. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ķirbja maize ar krēmsiera pildījumu
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ķirbja maize ar krēmsiera pildījumu
    Sulīga un aromātiska saldā maizīte ar pasakainu, krēmīgu pildījumu. Tā ir viegli pagatavojama un garšos gan kūpoša, tikko izņemta no krāsns, gan arī atdzisusi!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2 pannas 28 × 10 × 6 cm
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    2st 10m
    Pagatavošana
    1st 5m
    Kopējais laiks
    3st 15m
    1 vērtējums
    5/5

    Padomi!

    •  Ķirbja biezeni uzreiz var pagatavot vairāk un ielikt maisiņos pa porcijām saldētavā, lai nākamajā reizē kūku var pagatavot ātrāk.
    • Tā kā no šīs porcijas iznāk divas kūkas, vienu, ietītu pārtikas plēvē, var uzreiz ielikt saldētavā kādām brīvdienu brokastīm.
    •  Noteikti jāievēro tas pats knifs kā gatavojot mafinus – slapjās sastāvdaļas samaisa ar sausajām, mīkla jāapmaisa ļoti viegli un nedaudz, it kā iecilājot, pat ja tajā vietām vēl redzami sausi milti. Tie pazudīs. Tad kūka skaisti pacelsies un būs irdena. Ja mīklu pārmaisīs – tā būs blīva.
    • Vislabāk ņemt parasto ķirbi, kas nav tik miltains.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+