Ķirbja maize ar krēmsiera pildījumu

Sulīga un rudenīgi aromātiska maizīte, kas līdzinās keksam, bet garšo citādāk.
Ķirbji
IEVAS Receptes
4. oktobris

Drukāt

Saglabāt

Ķirbja maize ar krēmsiera pildījumu recepte
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2 pannas 28 × 10 × 6 cm
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
2st 10m
Pagatavošana
1st 5m
Kopējais laiks
3st 15m

Padomi!

  •  Ķirbja biezeni uzreiz var pagatavot vairāk un ielikt maisiņos pa porcijām saldētavā, lai nākamajā reizē kūku var pagatavot ātrāk.
  • Tā kā no šīs porcijas iznāk divas kūkas, vienu, ietītu pārtikas plēvē, var uzreiz ielikt saldētavā kādām brīvdienu brokastīm.
  •  Noteikti jāievēro tas pats knifs kā gatavojot mafinus – slapjās sastāvdaļas samaisa ar sausajām, mīkla jāapmaisa ļoti viegli un nedaudz, it kā iecilājot, pat ja tajā vietām vēl redzami sausi milti. Tie pazudīs. Tad kūka skaisti pacelsies un būs irdena. Ja mīklu pārmaisīs – tā būs blīva.
  • Vislabāk ņemt parasto ķirbi, kas nav tik miltains.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs