Cepta sālīta siļķe avīzē

Kā pareizi?
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
26. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepta sālīta siļķe
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cepta sālīta siļķe
Kreptīga zivtiņa, pagatavota neierastā veidā, liks aplaizīt pirkstiņus visiem ēdājiem.
Sarežģītība
Zema
Personas
1
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
50m
1 vērtējums
5/5

PADOMS!

  • Tikko sālītai siļķei sāls vēl nebūs izvilcis asintiņu, tāpēc pie asakas tā būs sārta arī pēc cepšanas. Ēst var, bet skatam labāk ņemt maķenīt ilgāk sālītu siļķi.  

 

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+