Griķu miltu pica

Bezglutēna ēdieni
14. oktobris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecība "Žurnāls Santa" arhīva
Griķu miltu pica
Laiks izmēģināt, ko jaunu! Piemēram, griķu miltus!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
  • Griķu miltus ar šķipsniņu sāls, olīveļļu un daļu ūdens sajauc, ūdeni pēc vajadzības vēl lejot klāt un mīcot, līdz izveidojas stingra, rullējama mīkla.
  • To uz cepampapīra izrullē neregulāras formas plāksnē, ar visu papīru liek cepampannā, maliņu visapkārt nedaudz uzloka, veidojot nelielu valnīti. 
  • Plāksni pārsmērē ar pesto, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
  • Pa to laiku lielos tomātus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, kārto uz picas plāksnes, tiklīdz tā ir izņemta no krāsns.
  • Pārkaisa ar sadrupinātu sieru un pipariem, grezno ar bazilika lapiņām.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs