• Griķu miltu pica

    Bezglutēna ēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    15. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Griķu miltu pica
    Foto: No izdevniecība "Žurnāls Santa" arhīva
    Griķu miltu pica
    Laiks izmēģināt, ko jaunu! Piemēram, griķu miltus!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m
    • Griķu miltus ar šķipsniņu sāls, olīveļļu un daļu ūdens sajauc, ūdeni pēc vajadzības vēl lejot klāt un mīcot, līdz izveidojas stingra, rullējama mīkla.
    • To uz cepampapīra izrullē neregulāras formas plāksnē, ar visu papīru liek cepampannā, maliņu visapkārt nedaudz uzloka, veidojot nelielu valnīti. 
    • Plāksni pārsmērē ar pesto, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
    • Pa to laiku lielos tomātus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, kārto uz picas plāksnes, tiklīdz tā ir izņemta no krāsns.
    • Pārkaisa ar sadrupinātu sieru un pipariem, grezno ar bazilika lapiņām.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē