Griķu miltu pica

Bezglutēna ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
15. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Griķu miltu pica
Foto: No izdevniecība "Žurnāls Santa" arhīva
Griķu miltu pica
Laiks izmēģināt, ko jaunu! Piemēram, griķu miltus!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
35m
  • Griķu miltus ar šķipsniņu sāls, olīveļļu un daļu ūdens sajauc, ūdeni pēc vajadzības vēl lejot klāt un mīcot, līdz izveidojas stingra, rullējama mīkla.
  • To uz cepampapīra izrullē neregulāras formas plāksnē, ar visu papīru liek cepampannā, maliņu visapkārt nedaudz uzloka, veidojot nelielu valnīti. 
  • Plāksni pārsmērē ar pesto, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 15–20 minūtes.
  • Pa to laiku lielos tomātus sagriež šķēlēs, mazos pārgriež uz pusēm, kārto uz picas plāksnes, tiklīdz tā ir izņemta no krāsns.
  • Pārkaisa ar sadrupinātu sieru un pipariem, grezno ar bazilika lapiņām.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

AutoBild.lv

Māja un Dārzs

Dārzs

Santa+