• Aprikožu un mandeļu klafuti

    Franču virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    1. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aprikožu un mandeļu klafuti
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Aprikožu un mandeļu klafuti
    Aprikožu un mandeļu klafuti ir mīksts un mitrs, sagriezts gabalos, mēdz gāzties un jukt, tāpēc to cep uzreiz nelielā formiņā, kurā to arī pasniedz. Ja vēlas, tam pa vidu vēl var uzripināt vaniļas saldējuma bumbiņu. Ļoti viegli pagatavot!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē