Aprikožu un mandeļu klafuti

Franču virtuve
24. aprīlis, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Aprikožu un mandeļu klafuti recepte
Aprikožu un mandeļu klafuti recepte
Aprikožu un mandeļu klafuti ir mīksts un mitrs, sagriezts gabalos, mēdz gāzties un jukt, tāpēc to cep uzreiz nelielā formiņā, kurā to arī pasniedz. Ja vēlas, tam pa vidu vēl var uzripināt vaniļas saldējuma bumbiņu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+