• Šobrīd

    weather img

    Rīga -4°C

    Tavs uzticamais atbalsts

    Aprikožu un mandeļu klafuti

    Franču virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    1. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aprikožu un mandeļu klafuti
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Aprikožu un mandeļu klafuti
    Aprikožu un mandeļu klafuti ir mīksts un mitrs, sagriezts gabalos, mēdz gāzties un jukt, tāpēc to cep uzreiz nelielā formiņā, kurā to arī pasniedz. Ja vēlas, tam pa vidu vēl var uzripināt vaniļas saldējuma bumbiņu. Ļoti viegli pagatavot!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+