Piparkūku vafeļu egle

Ziemassvētku našķi
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
12. decembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Piparkūku vafeļu egle
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Piparkūku vafeļu egle
Garšo vafeles un piparkūkas? Apvieno tās!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st 10m

Cepam vafeles

Gatavojam pildījumu

  1. Sieru sagriež 0,5 cm platos stienīšos, bumbierus nomizo un sagriež šķēlītēs, ananasa ripas sagriež gabalos.
  2. Bumbierus un ananasus apgrozot apcep pannā sakarsētā sviestā.
  3. Sākot ar lielāko, vafeles liek citu virs citas, pa starpām liekot pildījumu – siera stienīšus, bumbieru šķēles un ananasa gabaliņus, tukšajās vietiņās ieber brūklenes.
  4. Pāri pārlaista medu.
  5. Egli nobeidz ar vismazāko vafelīti.
  6. To var pārkaisīt ar pūdercukuru, uz šķīvja blakus eglei var likt augļus, ogas, riekstus.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+