Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu

19. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu
Ceptas plūmes ar marcipānu un portvīnu
Plūmju deserti un plātsmaizes vienmēr ir ļoti kaislīgi un reibinoši to spēcīgā aromāta dēļ. Šis ēdiens gāž no kājām pat rūdītus gardēžus, un ne jau vīns pie vainas! Tas ir krāsu, smaržu un garšu skaistums!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+