Ābolu un dzērveņu klafuti

Franču virtuve
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
15. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ābolu un dzērveņu klafuti
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Ābolu un dzērveņu klafuti
Klafuti ir klasisks franču deserts, ko gatavo no dažādiem augļiem, visbiežāk ķiršiem. Turklāt – neizņemot tiem kauliņus! Šoreiz eksperimentējām ar rudens veltēm.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
50m

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+