Rasols ir viens no iecienītākajiem latviešu svētku un ikdienas ēdieniem, kam ir neskaitāmas variācijas – sākot no klasiskā rasola un beidzot ar vegānu rasolu. Lai gan daudzi iecienījuši rasolu ar desu vai rasolu ar vistas gaļu, šoreiz piedāvājam oriģinālu pagatavošanas veidu – dārzeņu rasolu ar žāvētu gaļu. Šāda recepte piešķir tradicionālajiem gaļas salātiem – rasolam, ko kļūdaini mēdz dēvēt arī par rosolu– īpašu dūmakainu garšu un padara to par lielisku alternatīvu ierastajām versijām, piemēram, rasolam ar siļķi vai rasolam bez desas. Ja vēlies izmēģināt ko jaunu un garšā bagātīgu, šis rasols ar īstu žāvētu gaļu būs lieliska izvēle!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
1st
Kalorijas (uz 100G)
198
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 kartupeļi
3 burkāni
6 olas
350 g žāvētas gaļas
3 marinēti gurķi
1 sīpols
1 glāze saldētu svaigu zirnīšu
1 glāze majonēzes
sāls un pipari pēc garšas
1/2 tējkarotes cukura
Dilles pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!