Mičeladu Meksikā visbiežāk bauda pludmalē – karstā, bezrūpīgā dienā tā vienlaikus atsvaidzina un arī viegli reibina. Taču šis kokteilis ļoti labi iederēsies arī Jāņos vai jebkurā citā vasaras laika svinēšanā. Šai receptei piemīt patīkams čili spēriens, no kā, protams, var arī izvairīties, nepievienojot piparus.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
Ledus
Viegls lager tipa alus
150 ml tomātu sulas
50 ml laima sulas
tējkarote Vusteras mērces
tējkarote tabasko vai citas asas mērces
laima daiviņa
pa šķipsniņai sāls, sarkano un melno piparu
Apakštasītē sajauc sāli un piparus.
Lielas glāzes maliņu kārtīgi samitrina ar laima daiviņu un iemērc sāls un piparu maisījumā.
Glāzi līdz pusei pilda ar ledu.
Pievieno sulas, kā arī Vusteras un tabasko mērces.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!