Ogas blenderī sasmalcina, pielej jogurtu, apelsīna sulu un miziņu, tad visu uzputo.
Kokteili lej glāzēs, liek saldējuma bumbiņu un apkaisa ar brūno cukuru. Pasniedz ar karotīti.
Piektdiena, 19. decembris
Sarmis, Lelde
Rīga +2°C
Sastāvdaļas:
Ogas blenderī sasmalcina, pielej jogurtu, apelsīna sulu un miziņu, tad visu uzputo.
Kokteili lej glāzēs, liek saldējuma bumbiņu un apkaisa ar brūno cukuru. Pasniedz ar karotīti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu














































