- Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, sinepes, olu, kaltētu raudeni un nospiestu, ūdenī izmērcētu maizi, samīca gludā, vijīgā masā.
- To klāj uz cepampapīra loksnes, ar plaukstu izlīdzina aptuveni 23 × 28 cm lielā taisnstūrī. Pārklāj ar plānām filejas šķēlēm, nedaudz atstatus no galiem.
- Spinātu lapiņas applaucē verdošā sālsūdenī, noskalo aukstā ūdenī, nokāš, nospiež un vienmērīgi pārklāj gaļas plāksnei, abos tās galos atstājot pāris centimetru brīvas maliņas.
- Pārdrupina kādu zilo sieru, pārkaisa sausā pannā apgrauzdētus ciedru riekstus.
- Vienā plāksnes galā uz brīvās maliņas, viegli iespiežot, citu pie citas rindā kārto nolobītas vārītās paipalu oliņas.
- Ar apakšā izklātā papīra palīdzību gaļu ar pildījumu saveļ ruletē, tās galus aizspiež ciet.
- Turpat uz papīra, sākot no ruletes un maliņām nedaudz pārklājoties, izklāj garās bekona šķēles. Labi der amerikāņu bekons plānās garās šķēlēs, nopērkams lielveikalos.
- Atkal ar papīra palīdzību ruleti ietin bekona šķēlēs un ieveļ ietaukotā cepampannā, blakus liek rozmarīna zariņus.
- Liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 50–60 minūtes – skaisti brūnu.
Maltās gaļas rulete ar pildījumu
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 30m
- Pagatavošana
- 1st
- Kopējais laiks
- 1st 30m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨

















































































