- Kinzu rupji sakapā un ber bļodā.
- Pievieno smalki rīvētu sieru, samaisa ar zaļumiem.
- Citā bļodā ber miltus, sāli, pievieno 5 ēdamkarotes (2 atstāj cepšanai) olīveļļas un 5 ēdamkarotes auksta ūdens.
- Ar rokām samīca stingru, elastīgu mīklu, tad to sadala divās daļās un uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem, izrullē divus apaļus plāceņus pannas diametrā (lai arī mīkla ir visai stingra un nepadevīga, cenšas izrullēt iespējami plāni).
- Uz viena no plāceņiem liek siera un zaļumu maisījumu, 1 centimetru no maliņām atstājot brīvu.
- Sakuļ olu un ar otiņu noziež brīvo mīklas maliņu. Tad pāri klāj otru mīklas plāceni, maliņas cieši saspiež kopā.
- Cep atlikušajās 2 ēdamkarotēs olīveļļas no abām pusēm zeltaini brūnu.
- Servē siltu, sagriežot šķēlēs kā picu.
Maizes plācenis ar sieru un zaļumiem
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 25m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































