Šī kūka ar biezpienu derēs ne tikai valsts svētku galdam, to var pasniegt arī citos nozīmīgos svētkos, jo tā ir tik ļoti garda. Recepte visai vienkārša, izmantojot veikalā nopērkamu gatavu smilšu mīklu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
16x27 cm veidne
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
5st
Sastāvdaļas:
400 g smilšu mīklu
250 g krēmsiera
50 g saldā krējuma
2-3 ēdamkarotes iebiezinātā piena ar cukuru
100 g sausa biezpiena
2 tējkarotes vaniļas cukura
avenes un brūklenes vai citas svaigas vai saldētas sarkanas ogas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!