Elementāri un ļoti garšīgi! Ceptās ķirbja šķēles var pasniegt kā piedevu cepešiem vai šmorējumiem, kā arī veģetārā versijā ar zaļajiem salātiem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
3 vērtējumi
3.33/5
Sastāvdaļas:
4 ķirbja šķēles, bez mizas, apmēram 2 cm biezas
2 ēdamkarotes olīveļļas
3 ķiploka daiviņas, nenomizotas, saspiestas ar naža galu
2 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
timiāns, sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!