Ko darīt ar rabarberiem tagad? Ievārījumi, sīrupi, čatniji un kūkas
Santa.lv
Foto: No izdevniecības SIA «Žurnāls Santa» arhīva (Shutterstock)
Kad rabarberu laiks ir ap Jāņiem, ieteicams jau izaugušos kātus realizēt, citādi tajos veidojas par daudz skābeņskābes. Saldē ziemai, vāri ievārījumus un, kolīdz izaug atkal jauni un svaigi kāti, droši gatavo desertus un cep kūkās!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!