Padomi: Ja ievārījums pirms trešās vārīšanas šķiet par šķidru (tā var notikt, ja ķirši ir bijuši īpaši sulīgi), sīrupu var nosmelt, pievienot vēl nedaudz cukura un tad uzvārīt trešo reizi. Ievārījums trīs reizes jāvāra, lai ogas būtu apaļas, nevis krunkainas. Pēc divām vārīšanas reizēm ogas sulu izdala, bet pēc trešās – uzsūc sīrupu un piebriest.
Ķiršu ievārījums
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Lēti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨


















































































