- Katliņā ielej eļļu, liek tomātus, sīpolu, ķiplokus un oregano.
- Uzvāra, tad samazina liesmu un, ik pa brīdim apmaisot, turpina karsēt apmēram 30 minūtes.
- Izzvejo sīpolu, bet pārējo sablendē.
- Pievieno sāli, cukuru un piparus.
- Iemaisa mocarellu, liek atpakaļ uz uguns un maisot turpina karsēt, līdz siers izkusis.
- Iemaisa parmezānu un salami.
- Pasniedz ar maizi, sāļām smalkmaizītēm vai picas mīklas maizītēm.
Karstā picas dipmērce
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 35m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































